Rustik Drvo

Rustik drvo d.o.o.

Rustik Drvo je firma koja je nastala iz ljubavi prema nečemu drugačijem i unikatnom. Spoj rustikalnog i modernog oduvijek mi je bio zanimljiv, a vjerujem da svatko od nas ima neke zamisli kako bi što napravio od namještaja po svome. Mi smo tu da te želje i ostvarimo. Tržište konstantno zahtjeva nove trendove koje pomno pratimo i prilagođavamo se. Sa ulaganjem u nove tehnologije postupka izrade rustikalnog namještaja napredak i obostrano zadovoljstvo su garantirani.

RUSTIKALNI NAMJEŠTAJ JE VIŠE OD JEDNOGA POČETKA INDIVIDUALIZMA ILI STILA, U NJEMU SE NALAZI NEŠTO ORGANSKO I PRIRODNO DAJUĆI NAMJENU I MJESTO DOMU I SMISAO SVAKOG DANA ŽIVOTA.

STIL I KVALITETA

Naš cilj broj jedan je u Rustik Drvu stvoriti kvalitetne proizvode koji će trajati generacijama koje dolaze. Inspiraciju pronalazimo u pronalaženju novih svrha za postojeće komade drva ili obnovljene predmete.

NAŠE RUČNO NAPRAVLJENO OBEĆANJE

Svaki komad koji pronađete na našoj stranici dizajnirali smo i ručno izrađivali u našoj tvornici. Izuzetno smo ponosni što dizajniramo i gradimo svaki naš predmet s jednakom pažnjom i pažnjom prema detaljima koje tražimo prilikom kupovine predmeta za Vaš dom.

KAKO SMO POČELI

Rustik Drvo je na adresi pilane, Šimljana 50, specijalizirana za piljenje i blanjanje drva. Rustik Drvo osnovan je 2019. godine kako bi od tog jedinstvenog drveta pokrenuo svoju jedinstvenu proizvodnju. Simbioza ove dvije tvrtke pruža našim kupcima izvor kvalitetnih ručno rađenih proizvoda koji mogu dodati karakter i šarm bilo kojem prostoru.

KREATOR

Od malih nogu oduševio sam se stvaranjem stvari ručno. U svijetu koji je preplavljen masovnom proizvodnjom postoji nešto tako prijatno u polaganom i pažljivom procesu stvaranja jedinstvenog djela od početka do kraja.

Glavni neprijatelj kreativnosti je zdrav razum.

— Pablo Picasso

Posjetite nas i na našoj FaceBook stranici